30th Royal Commission | Tauliah Di Raja


Alhamdulillah... syukur aku kepada Allah.. kerna dah abis menjalani latihan yang amat mementalkan otak.. dan meletihkan seluruh pelusuk sendiku..dan tubuhku..

tahniah kepada semua yang terlibat yang berjaya melepasi latihan selama tiga tahun sebagai pegawai kadet..

skunk dah jadi Leftenan Muda la kite.. amin2.. so lepas ni ape plak nak plan... aku dh ase xtau ape nk buat.. juz restkan dulu otak2.. n tubuh badan.. haha..

nak habiskan masa tiga tahun ni bukan senang la aku cakap.. kalo xcaye.. tanya la kat org yg dah tauliah tu.. fuh... perit... as example la.. dulu first2 masuk skuad aku dah hampir 100 orang kot..

bila dah setahun lebih je... satu persatu berhenti.. nk wat cmner... mental down.. huhu.. bagi aku xde pe sbenarnya pun... bukannya kena pukul ke ape... juz uji mental .. klau yg jenis2 manja tu... senang2 je nangis... haha..

kite kena set la otak kita.... just do it.. and enjoy it.. bukan susah pun.. untuk menjadi ketua bukan senang... dan untuk senang bukan la senang... betui x?

Tp ade jugak yg nangis.. ladies la.. then yg bagus nye... sampai jugak dia jadi Leftenan Muda.. nak tau sape... ha.. korg cari la sndiri.. mane leh gtau nama.. haha..

ape2 pun kat sini aku nk tygkan la serba sedikit gmbr yg telah diambil selama tiga tahun ni... ^_^ hope u all enjoy it..


latihan menembak M-16 :




LKT - CW : Junior Life





Inter Life :


Senior Life.. : Latihan Menembak GPMG..



tembak.....!!!!! tutututuuttut...


Latihan Menembak Mortar and M2O3...


bom2....

Pertunjukan Tembakan Kuasa di Kem Tentera...




Latihan Kawad Bersempena Pentauliahan Di Raja... kemuncak latihan...


Cik Jasri... our good leader...


..Staf Najat N Cik Jasri..
love u all



hari Pentauliahan....^_^ :

bersama Kapten Shahrol...


my family... yang dtg jauh dr Kelantan... miss u all..





lompat2.... hehe

smart x?



bersama D.Y.M.M Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar

Reactions:

2 comments:

hai YO baru..kite serupa!!

waaaahhhh... bestnye .
nway, tahniah !
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layan sebentar