sampai jugak aku kat negara orang..

assalamualaikum semua...
harap korg sihat2 n gemuk2 ...haha

lani aku nk habaq kat ampa yg aku dah p dah luar negara.. xjauh pun.. indonesia jek..
ko tau x aku naik ape?.. ha... aku naik burung besar... memang burung ni besar gila.. cuma burung ni jenis xde kaki je.. dia pakai tayar.. hhehe.. kapal terbang la aku naik.. haiz susah betul korg ni.. aku citer je sume betul ye..

ha... sampai sudah aku kat indon.. aku bkan p sorg2.. aku p as army.. aku p ngan geng2 PALAPES..PALAPES tu Pasukan Latihan Pegawai Simpanan.. aku ni half army la.. bukan tetap lg.. aku p ngan geng depa ni la.. free of charge.. u tanggung sume.. hehe tu yg best tu..

samapi je sane aku terdengar.."mau kemana pak?" haha.. sah2.. aku dh sampai indon.. hehe
sedap tau dgr cara diorg bercakap memang lembut sgt... haha.. aku mcm dh kat dalam filem bawang putih bwang merah pulak.. huhuhu.. ape2 pun aku gembira ... xleh nk gtau happy cmner.. memang happy sgt2...

banyak gmbr2 aku amik kat sane... sgt happy.. korg tgok la gmbr2 yg aku postkan skali ni...
jgn dengki suda...hehe

p/s : belajar mengenali gaya hidup manusia d negara lain.. kat indon khidupan lg susah.. budak2 pun dah trpaksa carii duit.. kita sepatutnya bersyukur tggal d Malaysia yg tercinta ini.. :)

gambar kat Gunung berapi Tangkuan Parahu.. sssshhhhh... sejuk la jugak...!!


Reactions:

2 comments:

huhu.. nk ajak cmner.. kenal CP pun x.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layan sebentar