baca la jap..

Kali pertama aku menjejaki kaki dalm alam maya ni.. bukan main susah aku nk hidupkan blog ni.. almklumlah.. susah2 dulu.. senang2 kedian.. erhm… aku ade citer ckit n ink gtau korang.. satu hari makcik yg bernama rakiah tgh sarat menagndung.. ase2 aku ank yg kelapan agak nye.. wa.. ramai kan.. bagus la.. lepas siksa kubur lau isteri beranak lebih dari tujuh.. xcya Tanya ustaz korg.. ok, balik semula pada makcik td.. punyala sakit dia x tahan dia bgtau kat suami dia Abdul Manan suh anta dia ke hospital kerna sakit nak beranak sgt..


Dalam prjalanan makcik tersebut menangis teresak2 kerna kesakitan.. suami nye menenangkannya dgn bgtau isteri dia banyak2 mengucap dan istighfar.. astaghfilrullah hal azim.. astaghfilrullah hal azim..!! astaghfilrullah hal azim!! Suami nye tergesa2 memandu dan akhirnya sampai la ke hospital.. dgn pantas suaminya memikulnya masuk ke dalm hospital dan lapor kat nurse yg ade kat situ.. cik2!! Isteri sy dah sarat dh ni.. cmner ni cik..! dgn selamba nurse tu ckp.. encik pegi bilik sebelah ye..
Tnpa ape2 prsoalan suaminya pun bawak la mkcik tu masuk guna kerusi roda..
Dah selesai sume then tggu masa nk beranak je…


Uua….aaaaaaaaaaaa………..uua………….aaa……uaaaaaaa………………………..


Alhamdulillah….. dh selamat melahirkan ank…
Ape lg.. suaminya terus melawat nya dgn muka trsenyum keletihn menggu..
Lantas mkcik itu memberitahu suami nya….
Abg!! Sy nk bg nama ank kita Mohamad Azhari…..
Aik.. cepat bebeno bg nama ank pasal awk.. awk tu sakit lg… dah2.. rehat berbanyak.
Kesimpulannya… makcik n pakcik td tu ayah n mak aku..
Huhu…. Dan diberi nama aku mohamad azhari yang korg kenali disini hari ini…


p/s : pengorbanan ibu amatlah besar.. fikir2 kan lah.. 

Reactions:

1 comments:

!!!ibu... kau ampunilah dosaku.. !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layan sebentar