Masih Single ke??

not aku masih dara. ok..aha..

bukan citer pasal aku masih dara ke ape..

anyway... E tulis ni tuk laki actually..tp.... yang ladies nk baca pun bleh ... ah, xkisah la.. janji korang bahagia.. haha

lelaki yang single ni bukan makna dia ni "gay".. aiseh... yg ni salah2...

banyk sebab diorg ni still single... banyak la sebab dia.. antara yang E buat kajian la..

1. first dia nak jimat bil kredit dia sebab xnak bg cepat abis...

2. pastu malas nak bermanja dengan pasangan sebab dia dah ade tempat bermanja.. dia dah ade kucing peliharaan dia tuk dia bermanja..

3. then, dia xnak ade pasangan duk selalu kacau dia kul 2 3 pagi... sebab cbuk main game dota...

4. lg.. sebab memang xde awek pun nak kat dia....

5. tambahan lg.. memang dia gay.. itu xleh nk ckap la.. astaga.. berdosa2... jgn la gay.. nabi xmengaku umat..

6. dia busuk.... dari jarak satu kilo dah bau dah badan dia...

7. xsuka dicontrol...

8. xselesa makan berdua.... sebab dia suka bersembang pasal bola.. n len2.. ladies xtau pe pasal bola... haha

9. laslty ni yg ok..dia mencari yang sesuai dengn citarasa dia dan kehendak dia.. cewah..

haha.. yang ni la salah satu yg aku tau... lau sape2 nak tambah sila komen.. wakaka...

erm.. kesiian kat ladies duk baca pasal lelaki.. ok ni ade sikit pesanan tuk ladies...

"Biar lambat jodoh dan biar seorang diri daripada menjadi mangsa lelaki yang tidak beriman kemudian nanti." - iluvislam -

so carilah lelaki beriman..



p/s : jawapan yang bagus kenapa masih single.. sebab xmau kena fitnah..^^

Reactions:

3 comments:

satu lagi alasan...
Belum bersedia nak habiskan duit utk seorang gadis :D

ko memang busuk dan gay..sebab tu masih single..hahah

Faizal freadly mulut dia...
teruk sakan kutuk org.. patutla ko single sampai skunk peja.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layan sebentar